Wij heten u Wwelcome

Wegwijs. Administratie. Financieel. Integratie. Geluk.

Wwelcome

Wij zijn een jonge organisatie die de samenleving kritisch bekijkt. Wij merken een negatieve spiraal rondom migratie. Dat brengt persoonlijke problemen mee voor de migranten. Denk aan werkloosheid, financiële uitdagingen, taalvaardigheid, gezondheid en opvoeding van kinderen. Dat kan leiden tot maatschappelijke problemen en onvrede bij zowel Belgen als Niet-Belgen.

Wat gaan wij doen? Aan de ene kant ontlasten wij migranten met advies op maat. U vraagt en wij draaien. Wij zoeken uit, wij leggen uit, wij vertalen en wij bemiddelen. Wij werken samen met een scala aan partners, zowel overheid als vzw’s. Ieder heeft zijn specifieke expertise, en wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid aankomt. U krijgt de juiste documenten mee, zodat u niet 5 keer terug hoeft te gaan.

Aan de andere kant promoten wij een lang en gelukkig leven in uw nieuwe land. Wij helpen u om financieel goed in orde te zijn en wij organiseren workshops en activiteiten rondom sport, beweging en eten. En wij promoten de verschillende culturen, zodat mensen dichter bij elkaar komen.

Op deze manieren draagt Wwelcome bij aan een open samenleving waarin iedereen zich thuis en opgenomen voelt. Ongeacht afkomst, huidskleur, cultuur, seksualiteit of geslacht. Iedereen is gelijk, en we zijn niet allemaal hetzelfde. De verschillen in cultuur en identiteit zijn mooi en dat promoten wij. De verschillen in levensstandaard gaan wij overbruggen.

Ons Team

tom-koppenol

Tom Koppenol

Oprichter

Tom is degene die het beste bovenhaalt in de mens. Simpel door te luisteren. Hij heeft Wwelcome opgericht om de mensen effectief te helpen met hun administratieve vragen, waardoor ze sterker komen te staan in de samenleving. Hij verzamelt krachtige mensen om zich heen die willen bijdragen aan de maatschappij.

Marion-team

Marion Schwenne

Assistent

Marion brengt als assistent orde in de chaos. Wwelcome ondersteunt de mensen met hun dagelijkse administratie. Marion is de kracht voor Wwelcome als organisatie. Formulieren en bonnen verwerken is voor haar zowel leuk als eenvoudig. Daarnaast is zij de tolk voor de Duitstalige en Russischtalige gemeenschap.

Hisham-team

Hisham Masalmeh

Oprichter

Hisham is onze gepassioneerde voorzitter. Direct na de kennismaking was hij verliefd op Wwelcome en wat onze organisatie voor de mensen doet. In zijn thuisland was Hisham de juridische expert. Nu is hij de adviseur en ambassadeur voor de Arabische bevolking in België.

audrey

Audrey Robert

Adviseur

Na een succesvolle stage gaat onze ambitieuze Audrey bij ons aan de slag als expert in opleiding. Zij heeft al veel mensen ondersteund bij hun administratieve vragen. Dat doet zij met humor en een aanstekende lach. Tijdens haar verdere opleiding gaat zij zich richten op het aspect verzekeringen en besparen.

Wwelcome-Christa

Christa Pahlad

Oprichter

Christa is de warme gastvrouw die zorgt voor een fijne sfeer. Zij heeft 10 jaar lang mensen ondersteund met hun formulieren en advies gegeven, waarbij het persoonlijk gesprek belangrijk was. Zij ziet erop toe dat uw vragen goed afgesloten worden en deze mentaliteit brengt ze over op het hele personeel.

Florbela-team

Florbela Inacio

Klantenservice

Florbela, onze “Mooie Bloem”, heeft jarenlang gewerkt als sociaal assistent en intercultureel bemiddelaar. Met mensen werken, hun zorgen en problemen oplossen is haar passie. Zij biedt ondersteuning aan de Portugees-, Frans-, Spaans-, en Engels-sprekenden.

Onze Partners

Adres : Bredabaan 371, 2170 Merksem

Telefoon : +32 (0)3 484 3141

E-mail : info@wwelcome.be

Contacteer Ons