Wwelcome

Wegwijs. Administratie. Financieel. Integratie. Geluk.

Visie

Wij streven naar een open samenleving waarin iedereen zich thuis en opgenomen voelt. Ongeacht afkomst, huidskleur, cultuur, seksualiteit of geslacht. Iedereen is gelijk, en we zijn niet allemaal hetzelfde. De verschillen in cultuur en identiteit zijn mooi en dat promoten wij. De verschillen in levensstandaard gaan wij overbruggen.

Missie

Wwelcome begeleidt mensen in het gelukkig en ontspannen wonen en leven. Wij verwijzen onze leden naar de juiste organisaties en experts en bieden administratieve ondersteuning. Wij promoten wederzijdse integratie via sport, cultuur, opleiding en werkgelegenheid. Hiervoor werken wij zoveel mogelijk samen met experts.

Financieel

Maandelijks organiseren wij informatie avonden, waarbij wij over een specifiek onderwerp meer informatie geven. Bijvoorbeeld over verkiezingen, uitvaartverzekering, besparingen.

Gezondheid

Wij vinden dat de mensen lang en gelukkig moeten leven. Daar hoort ook een goede gezondheid bij. Het lichaam is jouw tempel. Daarom promoten wij een gezonde levensstijl, in samenwerking met onze partners.

Wegwijzen

Er is een overvloed aan overheid, organisaties en verenigingen in België. Wij laten onze leden zien waar ze moeten zijn en geven hen de juiste documenten mee die ze daar nodig hebben. Denk aan het aanvragen van kindergeld, een uitkering en het doorgeven van een huwelijk.

Informatie

Maandelijks organiseren wij informatie avonden, waarbij wij over een specifiek onderwerp meer informatie geven. Bijvoorbeeld over verkiezingen, uitvaartverzekering, besparingen.

Integratie

We kunnen er niet omheen. De (Belgische) samenleving bestaat uit mensen van verschillende culturele gemeenschappen. In plaats van de scheiding die is ontstaan, brengen wij mensen samen. Bijvoorbeeld met barbecues en muzikale evenementen.

Administratie

Onze leden kunnen gratis langskomen op kantoor met vragen over hun brieven, facturen en contracten. Wij leggen de brief direct uit, bemiddelen met de organisatie en lossen de onzekerheid op.

Onze Partners

Adres : Bredabaan 371, 2170 Merksem

Telefoon : +32 (0)3 484 3141

E-mail : info@wwelcome.be

Contacteer Ons