Wwelcome VZW

Vereniging van Wereldburgers

Missie

Bij Wwelcome VZW zijn mensen ..... gewoon mensen. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen of wat ze hebben meegemaakt. Iedereen telt mee. Wwelcome is een vereniging waar leden van allerlei achtergronden naartoe komen om vooruit te komen in het leven.

Voor hulp bij vragen en problemen. Om hulp te geven aan anderen. Om hun Nederlands te oefenen. Om activiteiten te organiseren. Om hun eigen zaak te starten. Bij Wwelcome komen de mensen tot rust. Zij hebben minder zorgen, en ze maken hun dromen werkelijkheid.

Visie

Wij geloven dat ieder mens, ieder lid van de vereniging, waardevol is. Ook al spreek je niet 100% Nederlands, je hebt talenten, mogelijkheden. Je hebt dromen en goede ideeën. Wwelcome wilt jou ondersteunen om jouw talenten en ideeën in te zetten.

Wwelcome geeft vrijwilligers en stagiairs de kans om zich te ontwikkelen en om ervaring op te doen. Ze oefenen hun Nederlands en ze krijgen administratieve training. Wij helpen onze leden met hun projecten en evenementen. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn.

Waarom Wwelcome?

Hulp

Heb je vragen of problemen? Dan ben je altijd welkom op kantoor. Onze vrijwilligers helpen jou in jouw eigen taal. Op een menselijke manier.

Gemeenschap

Wwelcome is een groeiende vereniging van meer dan 30 nationaliteiten. Deze komen allemaal samen op ons kantoor of tijdens onze activiteiten.

Leren

Doe mee en organiseer een activiteit. Of help anderen met hun administratie. Zo leer je Nederlands en je verbetert jouw kansen op werk.

Activiteiten

Onze leden organiseren steeds meer activiteiten. Denk aan ons filmproject, Portfolio Day of verschillende workshops.

Voordelen

Wij regelen kortingen voor onze leden via de lidkaart. Wanneer je die laat zien bij aangesloten ondernemers, zal je een korting of extra krijgen.

Dromen

Heb jij een leuk idee - voor een activiteit, project of om als zelfstandige te starten? Kom langs en stel het voor. Wij helpen jou om jouw droom waar te maken.

Onze Activiteiten

Op ons kantoor in Merksem komen de mensen langs voor administratieve hulp. Ook worden hier onze activiteiten voorbereid. Denk bijvoorbeeld aan filmprojecten, workshops, evenementen, Portfolio Day’s, geluidsopnames. Het beste beeld krijg je via onze Facebook kanalen. 

Onze Partners